Sportsko udruženje – navijačka grupa, “Ljuti Krajišnici” je po dolasku iz Beča, aktivno započela organizacione aktivnosti vezane za utakmicu koja će se 30. aprila održati u Cazinu, između rukometnih reprezentacija BIH i Litvanije. Nakon toga, Ljuti Krajišnici počinju sa pripremama obilježavanja druge godine postojanja, a istovremeno i sa pripremama za 12.juni, kada će se u Zenici reprezentacija BIH sastati sa Izraelom.

Ljuti su ovih dana podržali i manifestaciju DANI CIVILNIH INICIJATIVA koja će se u augustu održati u Bosanskoj Krupi. Tokom pomenute trodnevne manifestacije Ljuti će zajedno sa još nekoliko aktivnih organizacija na kreativan način javnosti predstaviti sve uspješno odrađene aktivnosti.

Ljuti Krajišnici su navijačka grupa spod čiji se zastava ne kriju huliganski ispadi, već svakodnevna borba protiv nasilja u sportu, kako na stadionima, tako i na tribinama i ulicama. Ovom prilikom pozivaju istinske zaljubljenike reprezentacije BIH, dječake i djevojčice, momke i djevojke, ljude i žene, da se učlane u udruženje koje danas čvrsto stoji na svojim nogama. Ljuti Krajišnici su ekipa koja se čvrsto drži parole- svi za jednog, jedan za sve. Uključiti se možete preko ovlaštenih zastupnika, a više informacija na oficijalnoj stranici udruženja.

KOMENTARI:
Loading...