Edukativni centar “AS” je započeo sa radom 2015. godine i do sada je uspješno osposobio preko 800 vozača širom Unsko-sankog kantona. Iskustvo i znanje koje posjeduju, kao i visoka motivacija sa kojom radi su glavni aduti naše autoškole. Pružaju sve mogućnosti kao i komfor da vozite i učite vožnju uz savjete magistara saobraćaja i komunikacija sa stečenim znanjem u Sarajevu, da bi vi postali dobar i kvalitetan vozač.

“U našoj autoškoli nastojimo da održimo najveće evropske i svjetske standarde u provođenju obuke za vozača motornih vozila. U svakom segmentu naše obuke mi ćemo nastojati da vam se maksimalno prilagodimo kako bi vaša obuka bila uspješna, efikasna, brza a naročito kvalitetna. Naše instruktore odlikuje veliko strpljenje za rad sa kandidatima, bez vike, galame… Naši instruktori ne završavaju privatne poslove u vremenu predviđenom za obuku. Mi ne skraćujemo broj ukupnih časova kao ni vrijeme predviđeno za obuku, i ne vozimo druge kandidate u vozilu za vrijeme vašeg časa”, navode u Autoškoli “AS” Bosanska Krupa.

Djevojci poklonili polaganje teoretske i praktične nastave

Sa željom da i najugoženiji sugrađani dobiju priliku sjesti za volan, na samom početku svog rada, Autoškola „AS“ je poklonila polaganje teoretske i praktične nastave djevojci iz Centra za nezbrinutu djecu u Bosanskoj Krupi.

Posebna poruka roditeljima mladih vozača

“Poštovani roditelji, vaše dijete treba da napravi još jedan krupan korak u životu, korak koji nije nimalo naivan i bezazlen, a to je da nauči kako da bude siguran učesnik u saobraćaju. Prilikom odabira autoškole dobro razmislite kome ćete da povjerite vaše dijete. Cilj nije samo dobiti vozačku dozvolu, jer vozačka dozvola je kao dozvola za oružje a automobil je i te kako opasno oružje ako ne znate njime pravilno da upravljate.”

Autoškola “AS” vas uči kako da povećate vašu i našu bezbjednost u saobraćaju, a pri tom da vožnju učinite udobnom i prijatnom.

Autoškola “AS” Bosanska Krupa nudi dodatne sate vožnje. Dodatni sati su za one koji posjeduju vozačku dozvolu, a nisu dugo upravljali vozilom te im je potrebno vježbanje za sticanje vještine za samostalno upravljanje motornim vozilom. Ovaj program je individualni i totalno se prilagođava vašim potrebama. Vrši se analiza vaših grešaka kod upravljanja vozilom te se obuka usmjerava ciljano ka poboljšanju koje dovodi do sigurnog upravljanja vozilom koje je i vaš i naš cilj. Mogućnost rada na vašem vozilu, a sva naša vozila stoje Vam na raspolaganju. Cijena je vrlo pristupačna, a za ostale informacije slobodno kontaktirajte Autoškolu “AS” na broj 061/806-314 ili nas posjetite u ulici Sokak na broju 8.

KOMENTARI:
Loading...