Nakon što je novinar i vlasnik Face TV-a Senad Hadžifejzović iznio niz komentara na račun hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, ponukan njezinim izjavama o islamu u Bosni i Hercegovini.

Urednik i voditelj na hrvatskom RTL-u Zoran Šprajc u emisiji RTL Direkt stao u njezinu obranu.

Šaljivo je prvo komentirao kako se na hrvatsku predsjednicu zbog izjava ‘u kojima doista samo govori ono što svi vide i Bosni želi isto ono što si i Bosna sama želi’, okomio jedan od popularnijih BiH voditelja i urednika, kolega ‘Senad The Face’.

Šprajc je potom pustio Hadžifejzovićevu, kako ju ne nazvao, ‘pravovjernu političku kritiku uobličenu u stihove’, u kojoj hrvatsku predsjednicu naziva senzualnom i fatalnom, što je na kraju priloga ironično i komentirao.

Dakle, nema što, voditelj i pjesnik, duhovit kao stećak, fin kao Trump. Pa kad se drugi put požalite na loš humor u ovoj emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci, inače čuveni po humoru na svoj račun. Ali kako ni Bosna nije što je bila nekad, što bi humor bio – zaključio je Šprajc pa dodao:

Željno sada iščekujemo kakvim će seksizmom ovaj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu otvoreno založila za zabranu nošenja burki i prekrivanja lica u Njemačkoj, zaključio je Šprajc. Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

KOMENTARI:
Loading...