Ona je zamolila okupljene da šute i da ne govore “Pravda za Davida”, već da samo zapale svijeć

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, kaže da je večeras 284. dan traženja istine i pravde, a poručila je da će vidjeti, ako ih i večeras otjeraju iz Hrama Hrista spasitelja, da odu pred katoličku crkvu ili džamiju.

Novinarima je rekla i da je danas dobila poziv za saslušanje o snimku razgovora Željka Karana, patologa i Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH koji je objavila na drušvenoj mreži Facebook.

“S tim pozivom dokazali su da je to razgovor Karana i Dodika, Snimak sam dobila, nisam ja snimala. To je bilo na javnoj površini, na trotoaru”, rekla je ona.

Istakla je da će se odazvati na ovaj poziv.

“Slomiti me neće, uplašiti me neće. Mene vodi moje dijete. Neka rade šta hoće, vidjećemo dokle će i njihovo”, rekla je ona.

Odgovarajući na pitanja novinara rekla je da nema informacija o tome gdje se nalazi Davor Dragičević, Davidov otac, koji je posljednji put viđen 30. decembra kada je policija rastjerala okupljene građane.

Nekoliko ih je tada privedeno, a za nekoliko osoba, među kojima i za Davorom Dragičevićem, policija traga. Od 31. decembra zabranjena su sva okupljanja grupe “Pravda za Davida” od kada Suzana Radanović i građani dolaze u dvorište hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci gdje pale i svijeće. Večeras se okupilo nekoliko desetina građana, a za razliku od sinoć, pripadnici policije ih nisu tjerali iz crkvenog dvorišta iako su stajali u blizini.

“Ako se na ovom stane, ja mislim da će biti još Davida”, rekla je večeras Suzana Radanović.

Autor: Srpskainfo

KOMENTARI:
Loading...