Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak iz Visokog plasirala je na tržište dva nova ukusa Tiru-Liru čokoladica od 28 g., lješnjak – karamel, i jagoda, saopćeno je iz ove kompanije.  Nakon mliječne i banana – keks čokoladica, novi ukusi vispakovih čokoladica dodatno privlači i zanimljivim dizajnom.

Tiru-Liru čokoladice dječija su poslastica koja predstavlja pravo malo slatko iskušenje. Ukusom i dizajnom podstiče na igru, zabavu i svijet mašte, a djeca postaju dio vesele Tiru-Liru družine, poistovjećujući se sa ljubimcima koji bude pozitivne osobine kod djece. Tiru-Liru poziva na druženje, budi maštu i kreativnost kod djece koja se rado identificiraju sa svojim omiljenim likovima i ljubimcima sa ambalaže – navode iz Vispaka.

Tiru–Liru linija sada ima ukupno deset proizvoda. Na tržište je prvo 2012. godine plasirana Tiru-Liru mliječna čokolada 28g., zatim Tiru-Liru banana i keks. Iste godine Vispak je pokrenuo liniju Tiru-Liru mliječne čokolade 80g. Godine 2013. na tržištu su se pojavili Tiru-Liru krem 400g., zatim Tiru-Liru jaja 50g. i 20g. Tiru-Liru mix 30g. plasiran je 2014., kada i Tiru-Liru čokoladne loptice 120g.

KOMENTARI:
Loading...