Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na posljednjoj sjednici, na prijedlog Ministarstva prometa i veza, donijelo odluku o imenovanju radne skupine za procjenu mogućnosti ukidanja naljepnica za registraciju motornih vozila. Iz ove institucije saopćili su kako će radna skupina u idućih 60 dana procijeniti mogućnosti ukidanja naljepnica i prelaska na drugu metodologiju, koristeći pri tome iskustva zemalja Europske unije i država u okruženju, te izvješće dostaviti Vijeću ministara.

Predsjedatelj radne skupine je Zoran Andrić iz Ministarstva prometa i veza, a članovi su predstavnici Ministarstva i Agencije za identifikacijske dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA). Iz IDDEEA-e su u četvrtak kazali kako će ponoviti postupak nabave unutarnjih i vanjskih naljepnica, a nabava će ponovno biti pokrenuta iduće sedmice.

– Postupak nabave pokrenuli smo 11. januara. Rok za dostavu ponuda bio je 11. februara, ali u danom roku nije pristigla nijedna ponuda. Tako je 12. februara donešena odluka o poništenju postupka – rekli su iz IDDEEA-e.

Dodali su kako su, iako u prvom postupku nabave nije pristigla nijedna ponuda, u skladu sa Zakonom o javnim nabavama, morali poštovati žalbeni rok.

KOMENTARI:
Loading...