Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić potvrdio je da je za danas sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog terorističkog napada u Zvorniku.

“Iz svega onoga što za sada imamo od informacija, sasvim je jasno da je riječ o terorističkom činu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa”, poručio je sinoć Ivanić u Istočnom Sarajevu nakon sastanka srpskih predstavnika u institucijama BiH.

On je naglasio da je ovo bitka koja se mora dovesti do kraja, naglašavajući da su se predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH dogovorili da insistiraju na tome.

“Insistiraću da vrlo brzo sjednu predstavnici svih bezbjednosnih organizacija i agencija u BiH. Ovo je prioritet svih prioriteta. Mi ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi, jer im je želja da se maltene stvore uslovi za novi rat i ovakvim stvarima nikada nećemo popustiti”, naglasio je Ivanić.

On očekuje da će danas imati potpunu informaciju.

U terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je sinoć izvršio Nerdin Ibrić iz sela Sapna, ubijen je jedan policajac, a dvojica su ranjena.

Napadač je likvidiran prilikom razmjene vatre.

KOMENTARI:
Loading...