Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska u narednom periodu biti važan faktor u regionu i da je za pet godina vidi kao moćnu, jaku, demokratsku i samostalnu, pišu banjalučke Nezavisne novine.

 

“Vidim je moćnu, jaku, demokratsku, važan faktor u regionu i vidim je kao samostalnu”, rekao je Dodik novinarima nakon prijema koji je organizovao u Banjaluci za predstavnike javnih medija povodom Dana Republike. Dodik je dodao da će 9. januara na proslavu Dana Republike u Banjaluku doći neko iz najvišeg rukovodstva Srbije. “Srbija je ozbiljna zemlja i rijetko kad se desi da na jednom mjestu budu i predsjednik i premijer. To ste mogli da vidite i tako će biti i ove godine”, rekao je Dodik.

Odgovarajući na pitanje novinara Televizije N1 da li u narednoj godini očekuje socijalne nemire i pojačane tenzije, Dodik je rekao da je Televizija N1 “neprijateljska” i “da radi u interesu destabilizacije”.

Dodik smatra da će ova televizija nastojati da se naredne godine u Srpskoj dese socijalni nemiri i tenzije, ali da joj to neće uspjeti.

KOMENTARI:
Loading...