Marjan Mijajlović u petak će napustiti bolnicu Koševo nakon što ljekarski tim koji brine o njegovom zdravlju okonča terapiju – uspješno. Potvrdio je to za portal Radiosarajevo.ba i sam Mijajlović koji će tako zaokružiti desetodnevni boravak na liječenju.

Jedan od najomiljenijih sportskih komentatora u Bosni i Hercegovini Marjan Mijajlović privremeno, dakle, odsustvuje s malih ekrana iz zdravstvenih razloga.

Stanje bolje

Mijajlović je početkom prošle sedmice dobio visoku temperaturu i loše se osjećao, a nakon što je primljen u KCUS Sarajevo utvrđeno je da ima benigni tumor.

”Operativni zahvat bit će obavljen naknadno. Najvažnije je da u petak izlazim iz bolnice. Nikad ranije nisam proveo više vremena u krevetu, neobično mi je i raduje me izlazak vani”, pričao nam je Mijajlović.

Potom nam je pričao o trenutnom zdravstvenom stanju. Sve je sada mnogo bolje.

”Bolove skoro i ne osjećam, otok je spao, ali tek poslije zahvata bit će sve do kraja u redu. Moram se zaista zahvaliti osoblju, sestrama i ljekarima. Učinili su mi boravak opuštenim. Hvala im mnogo”, dodao je naš sagovornik.

Podrška sa svih strana

”Tek kada se desi nešto ovako, čovjek spozna koliko prijatelja ima. Pozivi su bili brojni i svakodnevni. Podrška mnogo znači, hvala svima”, zaključio je Marjan Mijajlović na kraju razgovora za portal Radiosarajevo.ba.

KOMENTARI:
Loading...