Kouzon korporacija pokreće unikatan projekat, koji se dešava po prvi put na Balkanu “KOUZON TRAVELING HOSPITALITY ACADEMY “, koji ima za cilj da osigura posao za 1.000 mladih ljudi.

Cilj ovog projekta koji se dešava u sklopu velike jesenje kamapanje jeste preznetacija šta Kouzon nudi kao korporacija. U toku prezentacije Kouzon tim će da predstavi koje kvalifiikacije kandidat treba da posjeduje ako želi da bude dio Kouzon Traveling Hospitality Academy – ije, čiji je glavni cilj mogućnost zapošljavanja u inostranstvu.

Ova akademija je potpupno besplatna.

Izaberite jedan od vama najblizih gradova u Bosni i Hercegovini , gdje će se održati akademija i obezbjedite svoje mjesto već danas:

Sarajevo – 16.09.2015.
Tuzla – 17.09.2015.
Brčko – 18.09.2015.
Banjaluka – 19.09.2015.

Organizatori kao  razlog pokretanja ove akademije navode mogućnost da se  kandidati  što bolje pripreme  za glavni intervju sa poslodavcima, jer oni jednostavno nisu upoznati sa standardima viskokog ugostiteljstva i teže prolaze intervjue.

Sama akademije će da traje četiri sata, a na njoj će svi oni koji imaju relevantno radno iskustvo u hotelijerstvu imati priliku da usavrše svoje znanje, manire i otvore svoje vidike kada su u pitanju poslovi u visoko prestiznim kompanijama.

Upravo se zbog toga Kouozn odlučio na ovaj korak.

kouzonova akademija (1)

Prijave se mogu poslati na  bih@kouzon.com.mk , a za sve detaljnije informacije pozovite na 066 / 533 -030.

Budite i vi dio svjetskog Jet – set- a!

Vas Kouzon

KOMENTARI:
Loading...