Kompanija Sprind prvi je domaći proizvođač dubokozamrznutih polugotovih jela u čijoj je osnovi tjestenina i to prema originalnim italijanskim recepturama a svoje nove proizvode predstavila je danas u Sarajevu.

Radi se o proizvodima Cannellone sa sirom i špinatom, Lasagne alla Bolognese, Lasagne Vegetariane, Raviole sa junećim mesom, Raviole sa sirom, Raviole sa sirom i špinatom i Pikant Raviole sa junećim mesom.

– Svi ovi proizvodi pokriveni su brendom Sprind Premimum Pasta koji pokriva nekoliko kategorija, kategoriju svježe tjestenine za ugostiteljstvo, polugotova jela, punjenu i svežu tjesteninu, a u skorije vrijeme specijalnu dehidriranu tjesteninu. Ovi proizvodi po svojoj recepturi ne sadržavaju nikakve aditive, niti konzervanse, radi se o proizvodima čije su sve sirovine od domaćih dobavljača. Osim toga, i sam izgled proizvoda je vrlo atraktivan, istakao je Adnan Muratović iz odjela za marketing kompanije Sprind.

KOMENTARI:
Loading...