Firma “Polimac Company” je osnovana u februaru 1996. godine u Sarajevu. Tokom svog poslovanja, Polimac Company je prvenstveno sljedeći postavljenje ciljeve i poštujući ustanovljenu viziju i misiju, kompetentnošću, upornošću, i profesionalizmom svog tima, postala moderna kompanija koja posluje po savremenim standardima, na izuzetno dobro pozicioniranim i strateški važnim lokacijama u Europi i šire, pružajući kompletnu logističku i tehničku podršku svojim partnerima.

Upravo ovih dana Polimac Company slavi dvije decenije (20. godina) uspješnog poslovanja. Ova konsultantska kuća postala je prepoznatljivo ime kada se traži kvalitet, poslovnost i stručnost u svim uslugama koje nude u okviru djelatnosti svog poslovanja.

„Poslovna kultura Polimac Company je univerzalna za sve naše klijente širom Evrope i podstiče ih da razmišljaju drugačije, dijele svoje ideje i kreiraju efikasna rješenja koja ubrzavaju njihove poslovne uspjehe. U proteklih dvadeset godina smo potvrdili ostvarivost naše vizije i uspješnost naše misije, koja se temelji na kontinuiranom stručnom osposobljavanju u oblastima: poslovnog upravljanja, pravnog i finansijskog savjetovanja, energetike, infrastrukture i transporta, geomehanike i geodezije, otpadnih voda, zaštite životne okoline i telekomunikacija“, rekao je generalni direktor Mehmed Polimac.

Mehmed Polimac također naglašava da se uspjeh Polimac Company temelji na velikom broju stručnjaka okupljenih u timu ove konsultanske kuće. Prema njegovim riječima, ova kompanija ima već ugovorene poslove za narednih pet godina, iako prvenstveno posluje na Evropskom i globalnom tržištu, njihov cilj je privući što više investicija i investicionih grupa u Bosnu i Hercegovinu, koja ima stabilno političko i ekonomsko okruženje, te je sigurna za ulaganja velikih kompanija.

Direktor Polimac ovim putem ističe zahvalnost uspješnom timu stručnjaka Polimac Company, bez kojih zavidni rezultati ove kompanije ne bi bili mogući.

KOMENTARI:
Loading...