28.1 C
Bosanska Krupa
Petak, 18 Juna, 2021

Benjamina Karić odgovorila na poziv Draška Stanivukovića

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić danas je odgovorila gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću koji ju je pozvao u zvaničnu posjetu.

Njeno pismo objavljujemo u cijelosti:

– Poštovani gradonačelniče Stanivuković,

Primila sam Vaše ljubazno pismo sa čestitkama za izbor na dužnost gradonačelnice Grada Sarajeva i dobrim željama za realizaciju uspješnih projekata za dobrobit stanovnika glavnog grada i svih građana naše domovine Bosne i Hercegovine. Na tome Vam toplo zahvaljujem.

Koristim ovu priliku da i Vama također uputim najbolje želje i mnogo uspjeha u realizaciji svih dobrih projekata u prelijepoj Banja Luci za dobrobit njenih stanovnika i svih građana naše zajedničke domovine.

Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina.

Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banja Luku na čemu Vam iskreno zahvaljujem.

Rado se odazivam i dijelim Vaše uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u našoj zemlji. Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja – stoji u pismu Karić.

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci