Banjalučki inspektori me držali u stanici dok im nisam platio ćevape

Almir Đelić, svjedok tužilaštva, kazao je danas da ga inspektori, njih oko 12, iz Odjeljenja za trgovinu drogom CJB Banjaluka, nisu htjeli pustiti iz policijske stanice, dok im ne plati ceh od dostave roštilja, vrijedan 139 KM, pišu Nezavisne novine.

Kazao je ovo u banjalučkom Okružnom sudu na nastavku suđenja suspendovanim inspektorima CJB Banjaluka Srđanu Raduloviću, Ognjenu Stijaku i Marku Kovačeviću, koje terete za trgovinu drogom.

Kako je izjavio, policija ga je pretresla i privela u policijsku upravu, jer su ga jednom prilikom zatekli na motoru s Adisom Smajlovićem, a koji je obilježen kao problematičan momak.

“Jednom su me priveli Kovačević i Radulović, a razlog su naveli taj što poznajem Adisa. S obzirom na to da sam tada radio kao PR ćevabdžinice ‘Kod Muje’, Kovačević mi je tokom ispitivanja rekao da ga moram častiti svaki put kada dođe na ćevape, na šta sam mu ja rekao da nije problem”, kazao je ovaj svjedok.

Potom je, dodaje Đelić, neko od inspektora dobacio kako će im sada stići dostava iz roštiljnice te da ceh mora on platiti.

“Pitao sam ih kada će me pustiti kući, rekli su da ne mogu ići dok ne platim dostavu. U međuvremenu je došao dostavljač, pružio mi račun od 139 KM, izvadio sam pare i platio”, kazao je Đelić dodajući da ga nijedan inspektor nije tukao.

Pored Đelića, saslušani su i svjedoci Vladimir Petrović i Darko Sutrov. Odbrana optuženih prigovorila je iskazima svjedoka i istakla da se oni ne tiču nijedne tačke optužnice protiv inspektora.

KOMENTARI:
Loading...