Menu
RED Computers d.o.o.

Horoskop i raskid: Škorpije ne prihvataju da su ostavljene, Ovnovi ljuti na cijeli svijet...

Svaki horoskopski znak drugačije preživljava prekid emotivne veze. Ribe su sklone osamljivanju i povlačenju u sebe, dok će, nasuprot njih, Strijelečevi naći utjehu u druženju, izlascima, putovanjima. Pogledajte kako koji znak preživljava raskid, kao i savejte kako da se u tim trenucima ponašate i pomognete svojim prijateljima da zaliječe ljubavne rane.

Ovan

Iako ste već duže vrijeme nezadovoljni u vezi i svjesni da je za vas najbolje da tu vezu prekinete, ipak vam je ponos malčice povrijeđen. Ljuti ste i bjesni na sebe i na cijeli svijet. Vičite i bjesnite do mile volje i pokušajte da se na taj način ispraznite, ali još bolje bi vam pomogla pojačana fizička aktivnost, trčanje do iznemoglosti ili pak nabavite vreću i bokserske rukavice pa udarajte, udarajte dok ne padnete od umora. Kod vas je to burno, ali na svu sreću brzo prolazi.

Savjet prijateljima Ovna: Ne ljutite se na vaše drage Ovnove, progutajte njihove ispade, jer će na sreću sve brzo proći i opet će biti oni stari, prepuni energije i entuzijazma.

Bik

Bikovi su fiksni znak i pomalo su inertni, pa stoga nisu baš presretni kada im se u životu dešavaju veće prjomene. Ako je u pitanju prekid duže veze, to će im zaista teško pasti, čak iako u toj vezi nisu bili zadovoljni. Oni su u stanju da dosta trpe, misleći kako će se vremenom nešto promijeniti na bolje. Kada naviknu na nekog teško im je da se odviknu, iako su svjesni da to nije bilo dobro za njih. Raskid veze doživljavaju veoma bolno, pomalo su izgubljeni, jer im se potpuno mijenja način života. Skloni su da se zapuste i povuku u sebe, a utjehu često pronalaze u hrani, naročito u slatkišima.

Savjet prijateljima Bika: Budite puni ljubavi i pažnje prema vašim Bikovima, dok ih depresija ne prođe. Pokrenite ih i aktivirajte, jer će oni to teško uraditi sami. U početku će možda odbijati, ali vi budite uporni.

Blizanci

Raskid veze vam teško pada, mada vi to nećete da priznate ni sebi ni drugima. Umorili ste se od razmišljanja, jer jednostavno ne možete da pronađete odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i rasteretiti. Pokušajte što manje o tome da razmišljate, zaposlite sebe dodatnim obavezama, otiđite makar na neki kraći put. Upišite se na kurs stranog jezika ili bilo koji kurs, pojačana mentalna aktivnost vama najviše pomaže.

Savjet prijateljima Blizanaca: Vaš dragi Blizanac će se ponašati veoma čudno, ni ne pokušavajte da ga opominjete. Biće ekstremno rasijan, a promjene raspoloženja će varirati iz minuta u minut. Vi se pravite kao da ništa ne primjećujete. Dovoljno je samo da budete prisutni, da ste uvijek dostupni kad god mu nešto zatreba.

Rak

Nabolja terapija za ostavljenog Raka je da bude u društvu svojih bliskih prijatelja. Preselite se na nekoliko dana kod svog najboljeg prijatelja/prijateljice sa kojim ćete na miru moći da pričate o svojim emocijama. Ne ustručavajte se da se dobro isplačete, jer će vam poslije toga sigurno biti mnogo lakše. Pokušajte da se oslobodite uspomena koje vas podsjećaju na vašeg bivšeg partnera, sklonite ih u jednu kutiju i stavite na tavan ili u podrum.

Savjet prijateljima Raka: Razumite vašeg dragog Raka i budite nježni prema njemu. Budite mu rame za plakanje i podrška u tim tužnim danima. Čak iako vidite da je pretjerao u samosažaljenju, nemojte da ga kritikujete. Proći će to i sve će doći na svoje mjesto.

Lav

Previše ste ponosni da pokažete drugima da patite pa ste skloni da ubjeđujete sebe u suprotno. To će samo izazvati kontra efekat, stalno ćete biti bjesni i mrzovoljni. Najbolje bi za vas bilo da se smjesta preselite na neko egzotično mjesto, da plivate i izležavate se na suncu, jer je sunce za vas najbolji lijek. Potrošite novac na skupe izlaske i garderobu, promijenite frizuru, boju kose...budite originalni.

Savjet prijateljima Lava: Navikli ste da vaš prijatelj stalno sija, ali sada su se oblaci nadvili nad njim i njegovo sunce je malo potamnilo. Hvalite ga, bodrite i dijelite mu komplimente, pokažite mu koliko ga volite i koliko vam je u životu bitan. To će mu mnogo značiti.

Djevica

Djevice imaju potrebu da urede svoj život, jer tako najbolje funkcionišu. Raskid sa partnerom ih baca u depresiju - kako će sada da nadomjeste jednu kariku koja nedostaje? To ih zbunjuje i čini ih nesigurnim. Najbolje je da napravite listu razloga zašto je bolje bez njega. Takođe je dobro da napravite spisak aktivnosti koje ćete sada bez njega moći da radite, a niste mogli prije. To će sigurno pomoći.

Savjet prijateljima Djevica: Pomozite svojoj dragoj Djevici da sve dobro izanalizira, logičko razmišljanje će ovdje pomoći. Ako vidite da ne pomaže dovoljno, ubijedite svog prijatelja da je to moralo da se desi, da bi ustupilo mjesta nečem boljem i kvalitetnijem što uskoro dolazi.

Vaga

Vage su sklone konstantnoj analizi tako da već odlično znaju šta gube raskidom, a šta dobijaju. To nije problem. Problem je što one teško funkcionišu same, bez partnera, tako da će imati potrebu da što prije uđu u novu vezu i moguće upadnu u zamku pogrešnog izbora. Savjet Vagama je da se strpe da ne bi napravile grešku. Poželjnije bi bilo da obnove odnose sa prijateljima koje su zbog partnera vjerovatno zapostavile.

Savjet prijateljima Vaga: Pripremite se da pažljivo slušate vašu dragu Vagu, šta je sve to ona trpila u vezi i čega se sve odricala. Često će biti kontradiktorna, ali ne pokušavajte da je ispravljate. Povedite je u neko veliko društvo, jer će joj udvaranje i naklonost suprotnog pola podići samopouzdanje, što joj je u ovim trenucima najviše potrebno.

Škorpija

Škorpije se u ljubavnom odnosu potpuno predaju, do kraja, bez ikakve rezerve. Njihova ljubav je duboka, a patnja još dublja. Ljubavni gubitak je za njih nalik samoj smrti i to se teško podnosi. One neće lako prihvatiti da su ostavljene, boriće se za svoju ljubav do posljednjeg daha. Mogu postati veoma destruktivne, najčešće samodestruktivne. Drage Škorpije, morate što prije da pronađete svjetlo na kraju tunela da ne biste zastranilii i otišli u negativnu krajnost. Prestanite da se kažnjavate i žalite zbog svega što ste uradili, jer ste uradili najbolje što ste znali.

Savjet prijateljima Škorpija: Morate odmah da postanete dobar psiholog i da imate pametne odgovore na sva pitanja. Vaša pozitivnost i entuzijazam će pomoći da se odstrani mrak iz života vašeg dragog prijatelja.

Strijelac

Vječiti optimisti i idealisti u ovakvim situacijama će za trenutak zatajiti. Iako im je veza često predstavljala prepreku ka slobodi koju najviše vole i priželjkuju, sada će osjetiti veliku usamljenost. Međutim, oni su majstori da se izdignu iznad svake situacije i život posmatraju sa filozofske tačke gledišta. Spakovaće kofere i krenuti u nove avanture. Imaće neodoljivu potrebu da neprestano budu okruženi prijateljima, kako bi izbjegli osjećanje usamljenosti. Lako mogu da završe u naručju neke sasvim nepoznate osobe, a poslije toga da se još lošije osećaju. I tako, u tom lutanju, tuga će polako proći.

Savjet prijateljima Strijelca: Vaš prijatelj će se čudno ponašati, često će biti sklon kritikovanju i prepirkama, mijenjaće često raspoloženja. Može vas lako osuditi za nešto što se desilo prije pet godina, ali ne marite za to. Budite uz njega, čuvajte ga, pomozite mu...da što pre postane onaj stari, neodoljivi prijatelj bez koga bi život bio mnogo, mnogo monoton.

Jarac

Iako izgledaju da odlično podnose prekid emotivne veze, oni su ustvari do temelja uzdrmani. Nešto što su godinama gradili sada se srušilo i oni to teško podnose. Nećete ih vidjeti da se puno žale i jadikuju, više su skloni da pate u samoći i da druge ne opterećuju puno. Žele da ostanu smireni i pribrani, čak i u ovakvim situacijama. Da vrijeme liječi sve rane, oni to odlično znaju. Najefikasnije za njih je da spas potraže u poslu kao i u druženju sa prijateljima i rodbinom.

Savjet prijateljima Jarca: Ponašajte se kao da se ništa nije desilo, oni ne vole da ih sažaljevaju. Razgovarajte o tome samo na njihovu inicijativu. Nemojte im dozvoliti da se osame, izmislite neke valjane razloge da ih izvučete iz kuće.

Vodolija

Vodolije neće lako prihvatiti prekid veze i željeće da ostanu makar prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Na taj način agonija se nastavlja, dok konačno ne budu shvatili da je kraj. Najbolje je da vrijeme provode u društvu svojih prijatelja kojih imaju na pretek, da razgovaraju o tome, biće tu različitih savjeta, ali sve u svemu shvatiće da nisu sami i da imaju puno prijatelja koji ih obožavaju što njima veoma znači.

Savjet prijateljima Vodolije: Vaš veseo prijatelj je postao veoma tužan i vaš zadatak je da ga razveselite. Predložite mu nešto otkačeno. Ako do sada nije skakao padobranom iz aviona, pravo je vrijeme za to. To će mu pomoći da osjeti da je živ i tuga će brzo nestati.

Ribe

Već duže vrijeme slutite da je kraj i sada se konačno desio. Srušili su vam se snovi i mislite da ne možete da živite bez voljene osobe. Ne znate šta da radite, da li da tugu ugasite u moru alkohola ili možda da odete u manastir i osamite se. Ovde je ključna riječ - vejra. Kako sada, kada vam se svijet srušio, kada su snovi nestali i sve u šta ste verovali i nadali se sada se jednostavno izgubilo, probuditi ponovo vjeru u sebe, vjeru u ljubav? Čini se skoro nemogućim. Napišite najljepše ljubavno pismo, najljepšu ljubavnu pesmu, stavite u bocu i pustite u rijeku i vidjećete, čarolija će se uskoro desiti.

Savjet prijateljima Riba: Budno motrite na svog prijatelja, jer može lako da napravi neku glupost. Ne vjerujte mu ako kaže da je dobro, jer već u slijedećem trenutku može da se nađe na dnu ponora. Boravak pored vode bi mu mnogo prijao, ako ništa drugo, povedite ga na pecanje.

Dodaj komentar na članak:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Krupljani.BA! Zbog velikog broja komentara portal nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
back to top